Details of guests reviews: Agriturismo in de buurt Como in Lombardia, Schignano


Hoeve
Onmiddellijke boeking
Lago di Como 4710 sluit zich aan bij het aanbod 'Boek met rust' Meer informatie

9 Beoordelingen Accommodatie

  • 9.3

    beoordelingen, globale score

  • 9.1

    Match beschrijving

  • 9.3

    Comfort / Wellness

  • 9.1

    Waar voor je geld

  • 9.6

    Schoonmaak

  • 9.3

    Infrastructuur diensten

  • 9.3

    Eigenaar / personeel

De beoordelingen zijn ingevuld door gasten die in de accommodatie overnacht hebben

Alle gasten die deze accommodatie beoordeeld hebben, beschrijven hun persoonlijke ervaring, daarom vertegenwoordigen alle online geplaatste beoordelingen de waardering van de toeristen zelf en vormen in zijn geheel niet de mening van 4tourism srl.

Filtertype beoordelingen
Jong stel (2)
Jong gezin (2)
Ouder stel (4)

Beoordelingen Gebruikers -

  • Louise & Alain (Canada)

  • September 2019

    “A great seven days. Recommend to everyone.”

    10 Lees hier de complete beoordeling

    Breakfast is great (included) and diner is also excellent. It’s quiet, near all places and the view is beautiful.

    A bit far from the main road (along the lake). Around 10 minutes. But it’s worth it :).

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    UITSTEKEND

    Comfort / Wellness

    UITSTEKEND

    Waar voor je geld

    UITSTEKEND

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    UITSTEKEND

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • UITSTEKEND

    Type reiziger / vakantie

    • OUDER STEL

    10

  • isabelle laude de (France)

  • September 2018

    “Génial ”

    9.7 Lees hier de complete beoordeling

    Le service. Le personnel. La table d'hôte. Le paysage.

    Aucuns !

    Réservez et préparez votre itinéraire..situé en haute montagne..petite route..soyez prudents.

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    GOED

    Comfort / Wellness

    UITSTEKEND

    Waar voor je geld

    UITSTEKEND

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    UITSTEKEND

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • --------

    Type reiziger / vakantie

    • OUDER STEL
    • ONTSPANNEND

    9.7

  • Patrice Buchicchio de (France)

  • September 2018

    “un bel endroit calme”

    7.6 Lees hier de complete beoordeling

    bon accueil et bonnes prestations pour le logement et la nourriture

    ras

    profiter de prendre un bon verre de vin pétillant en terrasse avec sa superbe vue de la vallée

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    GOED

    Comfort / Wellness

    GOED

    Waar voor je geld

    GOED

    Schoonmaak

    GOED

    Infrastructuur diensten

    GOED

    Eigenaar / personeel

    VOLDOENDE

    Internetverbinding

    • NIET GEBRUIKT

    Type reiziger / vakantie

    • OUDER STEL
    • ONTSPANNEND

    7.6

  • Samouh Bayan de Le Chesnay (France)

  • July 2018

    “”

    10 Lees hier de complete beoordeling

    Séjour magnifique Propriétaires très courtois et serviables.

    Rien de négatif

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    UITSTEKEND

    Comfort / Wellness

    UITSTEKEND

    Waar voor je geld

    UITSTEKEND

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    UITSTEKEND

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • --------

    Type reiziger / vakantie

    • GEZIN MET OUDERE KINDEREN
    • ONTSPANNEND

    10

  • Anonymous (Switzerland)

  • July 2018

    “Beautiful location and excellent Salami”

    9 Lees hier de complete beoordeling

    Perfect hideaway in the hills. Lovely rooms. Sensational view. Ecellent homemade salami and cheese.

    None actually but one need to know that Lago di Como 4710 can only beeä reached by car.... but you will be rewarded with an beautiful view and relaxing sourounding!

    Our kids wanted to stay the whole holiday at Lago di Como 4710. They loved to play with the dogs and to discoverall pathways around the house!

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    UITSTEKEND

    Comfort / Wellness

    GOED

    Waar voor je geld

    GOED

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    GOED

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • VOLDOENDE

    Type reiziger / vakantie

    • JONG GEZIN
    • ONTSPANNEND

    9

  • Anonyme (France)

  • May 2018

    “Belle découverte”

    9.7 Lees hier de complete beoordeling

    - calme - très propre - personnel très accueillant et disponible - ambiance chaleureuse et cadre atypique

    - faites une balade jusqu'au gite San Benardo, c'est assez Proche de chez Al Marnich et offre une vue splendide sur les 2 lacs.

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    UITSTEKEND

    Comfort / Wellness

    UITSTEKEND

    Waar voor je geld

    GOED

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    UITSTEKEND

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • VOLDOENDE

    Type reiziger / vakantie

    • JONG STEL
    • SPORTIEF

    9.7

  • Anonyme (France)

  • August 2017

    “Un séjour au calme dans un lieux magnifique. ”

    9.7 Lees hier de complete beoordeling

    Chambre propre, super accueil, très bons repas, endroit beau.

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    GOED

    Comfort / Wellness

    UITSTEKEND

    Waar voor je geld

    UITSTEKEND

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    UITSTEKEND

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • NIET GEBRUIKT

    Type reiziger / vakantie

    • JONG GEZIN
    • ONTSPANNEND

    Commentaar van de Eigenaar

    Commentaar van de Eigenaar Gentile Madame Caroline, je Vous rémercie bcp pour Votre avis et je suis héreux de bien lire, que Vous aviez passé un très bon réjour chez nous ... J'éspère à bientot donc et je Vous envoyes, mes plus sincères salutations. Antonino.

    9.7

  • GEORGES DAMOFLI de MARTIGUES (France)

  • July 2017

    “séjour agréable avec un accueil très courtois. ”

    8 Lees hier de complete beoordeling

    Cadre magnifique

    Accès de l'accueil à la chambre dangereux sur des pierres glissantes

    Accueil très chaleureux. De bons petits plats mitonnés par Rita et son commis (surtout leur tarte aux fraises et framboises, un delice !!!). A noter que les repas étaient essentiellement préparés avec les produits de la ferme. Le tout EXCELLENT !!!

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    GOED

    Comfort / Wellness

    GOED

    Waar voor je geld

    GOED

    Schoonmaak

    GOED

    Infrastructuur diensten

    GOED

    Eigenaar / personeel

    GOED

    Internetverbinding

    • VOLDOENDE

    Type reiziger / vakantie

    • OUDER STEL
    • ONTSPANNEND

    Commentaar van de Eigenaar

    Commentaar van de Eigenaar Gentile Ms. Georges,je Vous rémercie bcp pour Votre avis et je suis héreux que Vous avez bien apprecié Votre séjour chez nous et notre service restaurant quand meme ... A propos de ça, le Chef s'appelle Giulia et elle Vous rémercie bcp, pour Vos app

    8

  • Anne-Laurence BONNETAIN de LYON (France)

  • May 2017

    “Séjour très agréable. Vue magnifique. Petit coin de paradis promettant détente et sérénité. ”

    10 Lees hier de complete beoordeling

    Le lieu, la vue, la nourriture excellente, l'accueil.

    Aucun

    Allez y !!!

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    UITSTEKEND

    Comfort / Wellness

    UITSTEKEND

    Waar voor je geld

    UITSTEKEND

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    UITSTEKEND

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • VOLDOENDE

    Type reiziger / vakantie

    • JONG STEL
    • ONTSPANNEND

    Commentaar van de Eigenaar

    Commentaar van de Eigenaar Gentile Madame Bonnetain,je suis héreux que Vous aviez bien apprecié Votre séjour chez notre gite rural et j'éspère de Vous pouvoir hopiter à nuveau et bientot ...Mes plus sincères salutations, Antonino

    10

(9)
9.3

September 2019

“Breakfast is great (included) and diner is also excellent. It’s quiet, near all places and the view is beautiful.”

L
Louise & Alain van Canada

September 2018

“Le service. Le personnel. La table d'hôte. Le paysage. ”

i
isabelle laude de van France

July 2018

“Séjour magnifique Propriétaires très courtois et serviables. ”

S
Samouh Bayan de Le Chesnay van France

July 2018

“Perfect hideaway in the hills. Lovely rooms. Sensational view. Ecellent homemade salami and cheese. ”

A
Anonymous van Switzerland

May 2018

“- calme - très propre - personnel très accueillant et disponible - ambiance chaleureuse et cadre atypique”

A
Anonyme van France

August 2017

“Chambre propre, super accueil, très bons repas, endroit beau. ”

A
Anonyme van France

July 2017

“Cadre magnifique”

G
GEORGES DAMOFLI de MARTIGUES van France

May 2017

“Le lieu, la vue, la nourriture excellente, l'accueil. ”

A
Anne-Laurence BONNETAIN de LYON van France