Details of guests reviews: Appartamenti in Agriturismo in de buurt Pisa in Toscana, San miniato


San Miniato 1409 sluit zich aan bij het aanbod 'Boek met rust' Meer informatie

29 Beoordelingen Accommodatie

  • 8.4

    beoordelingen, globale score

  • 8.6

    Match beschrijving

  • 8.3

    Comfort / Wellness

  • 8.1

    Waar voor je geld

  • 8.4

    Schoonmaak

  • 8.2

    Infrastructuur diensten

  • 8.9

    Eigenaar / personeel

De beoordelingen zijn ingevuld door gasten die in de accommodatie overnacht hebben

Alle gasten die deze accommodatie beoordeeld hebben, beschrijven hun persoonlijke ervaring, daarom vertegenwoordigen alle online geplaatste beoordelingen de waardering van de toeristen zelf en vormen in zijn geheel niet de mening van 4tourism srl.

Filtertype beoordelingen
Ouder stel (6)
Gezin met oudere kinderen (13)
Jong gezin (6)
Groep mensen (3)

Beoordelingen Gebruikers -

  • Sophie (France)

  • August 2019

    “Nice and quite place”

    7.7 Lees hier de complete beoordeling

    Location

    Decoration

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    GOED

    Comfort / Wellness

    GOED

    Waar voor je geld

    GOED

    Schoonmaak

    GOED

    Infrastructuur diensten

    VOLDOENDE

    Eigenaar / personeel

    GOED

    Internetverbinding

    • UITSTEKEND

    Type reiziger / vakantie

    • OUDER STEL

    7.7

  • Jacques (French Southern Territories)

  • July 2019

    “Nous garderons un excellent souvenir de notre voyage”

    9.7 Lees hier de complete beoordeling

    Environnement et établissement exceptionnels

    des conseils pour des visites de producteurs locaux serait un plus

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    UITSTEKEND

    Comfort / Wellness

    UITSTEKEND

    Waar voor je geld

    UITSTEKEND

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    GOED

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • VOLDOENDE

    Type reiziger / vakantie

    • OUDER STEL

    9.7

  • Zohra of Marseille (France)

  • August 2018

    “superbe endroit. magnifique! ”

    8.4 Lees hier de complete beoordeling

    piscine environnement jardin positionnement entre Pise et Florence. parking

    clim payante pas adapté pour des personnes en fauteuil roulant ou ayant des problèmes de marche. appartement pas assez éclairé. manque de mobilier de rangement dans la salle de bain

    Très bien placé pour visiter la Toscane! Le site est très beau et permet de se reposer auprès de la piscine dont la vue est magnifique. la route menant au site est assez raide! a éviter l'hiver en pleine neige!!

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    GOED

    Comfort / Wellness

    GOED

    Waar voor je geld

    GOED

    Schoonmaak

    GOED

    Infrastructuur diensten

    GOED

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • VOLDOENDE

    Type reiziger / vakantie

    • JONG GEZIN
    • ECOTOERISME

    8.4

  • Karimi Tim from (Australia)

  • August 2018

    “Owners and Silvia are wonderful people and Bucciano is a best place to Enjoy Italy ”

    10 Lees hier de complete beoordeling

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    UITSTEKEND

    Comfort / Wellness

    UITSTEKEND

    Waar voor je geld

    UITSTEKEND

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    UITSTEKEND

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • --------

    Type reiziger / vakantie

    • JONG STEL
    • ROMANTISCH

    10

  • Cu00e9dric VIALLARD de (France)

  • August 2018

    “Cadre magique sur une colline Toscane...”

    9.3 Lees hier de complete beoordeling

    L'accueil Le calme La piscine avec vue panoramique sur la campagne Toscane

    néant

    Localisation idéale pour visiter la Toscane: Sienne, Florence, San Gimignano, Pise...

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    UITSTEKEND

    Comfort / Wellness

    GOED

    Waar voor je geld

    GOED

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    UITSTEKEND

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • UITSTEKEND

    Type reiziger / vakantie

    • GEZIN MET OUDERE KINDEREN
    • CULTUREEL

    9.3

  • Virginia en Gerard (Netherlands)

  • July 2018

    “Wonderfull surroundings!”

    7.4 Lees hier de complete beoordeling

    A quiet and peacefull place.

    The garbage should be collected more often. The week we stayed here it has been collected once.

    A gift when you arrive, like a bottle of wine, is a warm welcome. A spicereck in the kitchen would be very handy.

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    GOED

    Comfort / Wellness

    GOED

    Waar voor je geld

    GOED

    Schoonmaak

    GOED

    Infrastructuur diensten

    MIDDELMATIG

    Eigenaar / personeel

    GOED

    Internetverbinding

    • GEEN

    Type reiziger / vakantie

    • OUDER STEL
    • ONTSPANNEND

    7.4

  • Elliott Philip/Susan de (France)

  • May 2018

    “Lovely Tuscan adventure”

    8.4 Lees hier de complete beoordeling

    Beautiful villa, easy access to trains, great staff, comfortable room and beautiful pool. Excellent internet

    Could be a bit noisy as you can hear people moving and talking in other rooms

    This is a lovely holiday resort as it is near Florence and Pisa. Great rail links in San Miniato. Beautiful hotel and fantastic pool. Will return.

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    UITSTEKEND

    Comfort / Wellness

    GOED

    Waar voor je geld

    VOLDOENDE

    Schoonmaak

    GOED

    Infrastructuur diensten

    GOED

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • VOLDOENDE

    Type reiziger / vakantie

    • OUDER STEL
    • CULTUREEL

    8.4

  • Anonyme (France)

  • August 2016

    “”

    10 Lees hier de complete beoordeling

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    UITSTEKEND

    Comfort / Wellness

    UITSTEKEND

    Waar voor je geld

    UITSTEKEND

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    UITSTEKEND

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • UITSTEKEND

    Type reiziger / vakantie

    • GEZIN MET OUDERE KINDEREN
    • CULTUREEL

    10

  • Anonymous (Canada)

  • August 2016

    “”

    10 Lees hier de complete beoordeling

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    UITSTEKEND

    Comfort / Wellness

    UITSTEKEND

    Waar voor je geld

    UITSTEKEND

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    UITSTEKEND

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • UITSTEKEND

    Type reiziger / vakantie

    • GEZIN MET OUDERE KINDEREN
    • GEZOND

    10

  • Anonyme (France)

  • August 2016

    “Très beau cadre mais appartement moyen”

    6 Lees hier de complete beoordeling

    Emplacement de qualité, assez proche des axes vers Florence pise et Lucques

    Appartement pas assez équipe à mon goût, pas de four micro ondes... Appartement assez bruyant, notamment les chaises de l'étage supérieur qui font un bruit terrible Ménage de la salle de bain qui aurait mérité d'être plus soigné...

    Globalement bonne expérience grâce à la beauté des lieux, de la piscine, paysage de carte postale... L'appartement bilo avec terrasse n'est par contre pas exceptionnel, mais cest compensé par la qualité des lieux!

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    GOED

    Comfort / Wellness

    VOLDOENDE

    Waar voor je geld

    VOLDOENDE

    Schoonmaak

    MIDDELMATIG

    Infrastructuur diensten

    VOLDOENDE

    Eigenaar / personeel

    VOLDOENDE

    Internetverbinding

    • VOLDOENDE

    Type reiziger / vakantie

    • GEZIN MET OUDERE KINDEREN
    • ONTSPANNEND

    6

  • JEL from Fort Collins (United States)

  • July 2016

    “Beautiful location and grounds!”

    8 Lees hier de complete beoordeling

    The surrounding countryside and nearby town are gorgeous, everything Tuscany is known for. The villa, grounds and pool are beautiful. Sylvia is a friendly and helpful host. Having our own dinner on the patio was lovely. The provided breakfast is excellent. Rooms are well kept and nicely decorated.

    Top floor apartment was quite hot and felt dark and cramped due to the low ceiling and small windows. The lower floor rooms feel nice and roomy, and stay cooler. Lots of stair climbing. Poor wi fi internet connection.

    Make sure and spend some time in the old part of San Miniato, up on the hill! All the modern conveniences are down hill. I'd definitely come back and stay again.

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    GOED

    Comfort / Wellness

    VOLDOENDE

    Waar voor je geld

    GOED

    Schoonmaak

    GOED

    Infrastructuur diensten

    GOED

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • ONVOLDOENDE

    Type reiziger / vakantie

    • GEZIN MET OUDERE KINDEREN
    • CULTUREEL

    8

  • Anonymous (Netherlands)

  • July 2016

    “Absolutely beautiful holiday home in stunning surrounding. The pool is great for children and adults with a wonderfully romantic view of the hills. Although the place was obviously fully booked there is a great sense of calm and wellbeing there. Very”

    7.7 Lees hier de complete beoordeling

    Stunning view and surroundings, great pool, calm, beautiful house in which the holiday apartments are located. Nice helpful staff.

    Could be cleaned better. Also the added charges for using a cot, bringing a dog, change of linen are a bit high. No laundry room/washing machine.

    If you're thinking about staying here, do it!

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    UITSTEKEND

    Comfort / Wellness

    GOED

    Waar voor je geld

    VOLDOENDE

    Schoonmaak

    VOLDOENDE

    Infrastructuur diensten

    GOED

    Eigenaar / personeel

    GOED

    Internetverbinding

    • ONVOLDOENDE

    Type reiziger / vakantie

    • JONG GEZIN
    • ONTSPANNEND

    7.7

  • fiolka dawid z bytom (Poland)

  • July 2016

    “Obiekt godny polecenia.”

    8 Lees hier de complete beoordeling

    Cisza, piękne widoki

    Niewystarczająca ilość leżaków przy basenie. Restauracja często nieczynna.

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    GOED

    Comfort / Wellness

    GOED

    Waar voor je geld

    GOED

    Schoonmaak

    GOED

    Infrastructuur diensten

    GOED

    Eigenaar / personeel

    GOED

    Internetverbinding

    • VOLDOENDE

    Type reiziger / vakantie

    • GEZIN MET OUDERE KINDEREN
    • ONTSPANNEND

    8

  • Anonyme (France)

  • July 2016

    “l'interieur ne vaut pas l'extérieur”

    7.3 Lees hier de complete beoordeling

    la situation géographique de la demeure est exceptionnel, en hauteur dominant la région. C'est une vraie propriété charmante et respirant le confort et le luxe.

    L'intérieur etait dans mon cas vraiment un niveau bien en dessous des possibilités de cette propriété. Chambre non lumineuse, viellotte, équipement sommaire, vue sur une cours extérieur n'appartenant pas à la propriété.

    Remettre un coup de neuf sur l'intérieur et se revoir la luminosité des pièces.

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    GOED

    Comfort / Wellness

    VOLDOENDE

    Waar voor je geld

    VOLDOENDE

    Schoonmaak

    GOED

    Infrastructuur diensten

    GOED

    Eigenaar / personeel

    GOED

    Internetverbinding

    • NIET GEBRUIKT

    Type reiziger / vakantie

    • GEZIN MET OUDERE KINDEREN
    • ONTSPANNEND

    7.3

  • Altro (Germany)

  • August 2014

    “Schöne Appartementwohnung in landschaftlich reizvoller toskanischer Landschaft”

    8 Lees hier de complete beoordeling

    Die Wohnungsanlage wird von jungen Leuten (bis 30) betreut. Wir wurden freundlich empfangen, gut informiert über die Anlage und die Umgebung. Wichtig waren die Tipps für Einkaufsmöglichkeiten in der Umgebung.

    Die Beschreibung der Anfahrt dürfte noch besser sein. Eine genaue Anschrift für ein Navigationsinstrument fehlte. Der Ort allein war nicht ausreichend.

    Der gepflegte Swimmingpool muss extra erwähnt werden. Von dieser Wohnung waren Florenz, Pisa, San Gimignano gut zu erreichen.

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    GOED

    Comfort / Wellness

    GOED

    Waar voor je geld

    GOED

    Schoonmaak

    GOED

    Infrastructuur diensten

    GOED

    Eigenaar / personeel

    GOED

    Internetverbinding

    • UITSTEKEND

    Type reiziger / vakantie

    • OUDER STEL
    • ONTSPANNEND

    8

  • Southerland Steve from Vancouver (United States)

  • August 2014

    “Beautiful views, comfortable accommodations and a great pool”

    7.4 Lees hier de complete beoordeling

    Staff friendly and helpful, good for kids and teenagers

    Internet connection needs an upgrade

    The restaurants in the immediate area are good, don't feel you need to drive too far. A little tough to find at night , try and arrive in the daytime.

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    VOLDOENDE

    Comfort / Wellness

    VOLDOENDE

    Waar voor je geld

    GOED

    Schoonmaak

    GOED

    Infrastructuur diensten

    VOLDOENDE

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • ONVOLDOENDE

    Type reiziger / vakantie

    • GEZIN MET OUDERE KINDEREN
    • ONTSPANNEND

    7.4

  • Ernst-Jan (Netherlands)

  • July 2014

    “Environment and view stunning. Appartments stylich but poort equipped with materials to Cook. They should pay more attention to deep-cleaning Such as shower and Floor before arrival of us as eight guests. Furthermore the personel was kind and big m”

    5.7 Lees hier de complete beoordeling

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    VOLDOENDE

    Comfort / Wellness

    VOLDOENDE

    Waar voor je geld

    VOLDOENDE

    Schoonmaak

    MIDDELMATIG

    Infrastructuur diensten

    VOLDOENDE

    Eigenaar / personeel

    VOLDOENDE

    Internetverbinding

    • VOLDOENDE

    Type reiziger / vakantie

    • GEZIN MET OUDERE KINDEREN
    • ECOTOERISME

    5.7

  • Anonyme (Belgium)

  • July 2014

    “”

    9 Lees hier de complete beoordeling

    Très beau cadre et à proximité de Pise, Florence et Lucca. Piscine très agréable Bon petit déjeuner

    Enormément de moustiques voraces

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    GOED

    Comfort / Wellness

    GOED

    Waar voor je geld

    GOED

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    UITSTEKEND

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • NIET GEBRUIKT

    Type reiziger / vakantie

    • JONG GEZIN
    • CULTUREEL

    9

  • Anonyme (France)

  • August 2013

    “Nous avons passé un agréable séjour à San Miniato. L'appartement se situe dans un magnifique cadre perdu au milieu de la nature avec une magnifique vue sur l'ensemble de la région. Nous avons eu un accueil chaleureux et l'appartement nous a parfai”

    8.3 Lees hier de complete beoordeling

    Un magnifique endroit en haut d'une colline avec une magnifique vue sur la région. Bien situé entre Florence et Pise (env. 45 mn de route. Tres bon accueil et recommendation sur les choses a voir dans la région

    un peu trop de moustiques autour de la piscine. Sinon rien de négatif.

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    GOED

    Comfort / Wellness

    GOED

    Waar voor je geld

    UITSTEKEND

    Schoonmaak

    GOED

    Infrastructuur diensten

    GOED

    Eigenaar / personeel

    GOED

    Internetverbinding

    • VOLDOENDE

    Type reiziger / vakantie

    • JONG GEZIN
    • ONTSPANNEND

    8.3

  • Liesbeth (Belgium)

  • August 2013

    “Super genoten, mooie accomodatie en enorm mooi uitzicht en zwembad. Zeer rustig gelegen. Gemakkelijk om Pisa, Sienna, Firenze, San giminano,... te bezoeken.”

    8.7 Lees hier de complete beoordeling

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    GOED

    Comfort / Wellness

    GOED

    Waar voor je geld

    GOED

    Schoonmaak

    GOED

    Infrastructuur diensten

    UITSTEKEND

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • VOLDOENDE

    Type reiziger / vakantie

    • GEZIN MET OUDERE KINDEREN
    • ONTSPANNEND

    8.7

  • Anonyme (France)

  • August 2013

    “La Dolce Vita”

    8.7 Lees hier de complete beoordeling

    Maison ancienne rénovée avec goût, vue magnifique, propriétaires très gentils.

    un peu loin des commerces (10mn en voirure)

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    GOED

    Comfort / Wellness

    GOED

    Waar voor je geld

    GOED

    Schoonmaak

    GOED

    Infrastructuur diensten

    UITSTEKEND

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • VOLDOENDE

    Type reiziger / vakantie

    • JONG GEZIN
    • CULTUREEL

    8.7

  • Angulo San Cristóbal Pedro de (Spain)

  • July 2013

    “Un lugar idilico, para repetir y no cansarse. Muy buena gente.”

    10 Lees hier de complete beoordeling

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    UITSTEKEND

    Comfort / Wellness

    UITSTEKEND

    Waar voor je geld

    UITSTEKEND

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    UITSTEKEND

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • NIET GEBRUIKT

    Type reiziger / vakantie

    • GROEP MENSEN
    • CULTUREEL

    10

  • Mason Alexandra from San Miniato (Italy)

  • July 2012

    “22 out of 10!”

    10 Lees hier de complete beoordeling

    We had the most incredible time! This holiday exceeded all expectations. The estate is so beautiful and set in the most idyllic scenery. Alberto and his mother are the most incredible hosts, nothing is too much trouble for them. They go far beyond the call of duty! We can’t wait to go back. THANK YOU SO MUCH FOR THE UNFORGETABLE EXPERIENCE!

    Don’t miss: lounging on a deck chair by the pool and enjoying the view, eating a delicious home cooked dinner made at the estate

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    UITSTEKEND

    Comfort / Wellness

    UITSTEKEND

    Waar voor je geld

    UITSTEKEND

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    UITSTEKEND

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • NIET GEBRUIKT

    Type reiziger / vakantie

    • GROEP MENSEN
    • ONTSPANNEND

    10

  • Altro (Italy)

  • June 2010

    “posto bellissimo in mezzo alle colline con una bella piscina e appartamenti confortevoli il tutto in un borgo medioevale”

    9.4 Lees hier de complete beoordeling

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    GOED

    Comfort / Wellness

    UITSTEKEND

    Waar voor je geld

    GOED

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    UITSTEKEND

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • NIET GEBRUIKT

    Type reiziger / vakantie

    • JONG GEZIN
    • ONTSPANNEND

    9.4

  • Fam. H. te Hengelo Ov (Netherlands)

  • August 2009

    “On Top of the Hill”

    9 Lees hier de complete beoordeling

    Vriendelijke beheerder. Heerlijk zwembad met panoramisch uitzicht. Vlakbij het plaatsje San Miniato bovenop een bergkam. Zomer 2009 lastminute de ruime bovenverdieping geboekt voor een midweek. Met huurauto (Pisa Airport) in ca. 40 min. in Florence, auto geparkeerd onder het Centraal Station.

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    UITSTEKEND

    Comfort / Wellness

    UITSTEKEND

    Waar voor je geld

    GOED

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    GOED

    Eigenaar / personeel

    GOED

    Internetverbinding

    • NIET GEBRUIKT

    Type reiziger / vakantie

    • GEZIN MET OUDERE KINDEREN
    • ONTSPANNEND

    9

  • Carlos Moreno Perez Crespo de (Spain)

  • August 2009

    “”

    7.3 Lees hier de complete beoordeling

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    GOED

    Comfort / Wellness

    GOED

    Waar voor je geld

    GOED

    Schoonmaak

    GOED

    Infrastructuur diensten

    VOLDOENDE

    Eigenaar / personeel

    VOLDOENDE

    Internetverbinding

    • NIET GEBRUIKT

    Type reiziger / vakantie

    • GROEP MENSEN
    • CULTUREEL

    7.3

  • Soledad Benitez de (Spain)

  • August 2009

    “Un sitio maravilloso con unas comodidades y sevicios estupendos.”

    10 Lees hier de complete beoordeling

    Lugar,casa muy bonita,confortable y cómoda.Aire acondicionado .Facilicidad para hacer amigos en la piscina o en la placita al lado de recepción.

    ninguno.

    Comer ún día por lo menos en el restaurante. Quedarse algunas mañanas en la piscina para relajarse oliendo y escuchando el entorno.Visitar los alrededores haciendo senderismo por los campos de girasoles.Ver por supuesto,Florencia,Volterra,San Giminiano,Siena,etc.

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    UITSTEKEND

    Comfort / Wellness

    UITSTEKEND

    Waar voor je geld

    UITSTEKEND

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    UITSTEKEND

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • UITSTEKEND

    Type reiziger / vakantie

    • GEZIN MET OUDERE KINDEREN
    • ECOTOERISME

    10

  • janco from Victoria (Canada)

  • May 2008

    “wonderful surrounding ”

    6.8 Lees hier de complete beoordeling

    staff nice and friendly.

    Not very easy to find this property. We've booked a place for 3 people there. Third person slept in the kitchen. Not very comfortable. I didn't know ,that 3rd.bed will be in the kitchen.

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    VOLDOENDE

    Comfort / Wellness

    GOED

    Waar voor je geld

    VOLDOENDE

    Schoonmaak

    VOLDOENDE

    Infrastructuur diensten

    VOLDOENDE

    Eigenaar / personeel

    GOED

    Internetverbinding

    • VOLDOENDE

    Type reiziger / vakantie

    • GEZIN MET OUDERE KINDEREN

    6.8

  • Shlomo Shaul from tel aviv (Israel)

  • September 2007

    “”

    8 Lees hier de complete beoordeling

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    GOED

    Comfort / Wellness

    GOED

    Waar voor je geld

    VOLDOENDE

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    GOED

    Eigenaar / personeel

    GOED

    Internetverbinding

    • GEEN

    Type reiziger / vakantie

    • OUDER STEL
    • ONTSPANNEND

    8

(29)
8.4

July 2019

“Environnement et établissement exceptionnels”

J
Jacques van French Southern Territories

August 2018

“piscine environnement jardin positionnement entre Pise et Florence. parking”

Z
Zohra of Marseille van France

August 2018

“L'accueil Le calme La piscine avec vue panoramique sur la campagne Toscane”

C
Cu00e9dric VIALLARD de van France

May 2018

“Beautiful villa, easy access to trains, great staff, comfortable room and beautiful pool. Excellent internet”

E
Elliott Philip/Susan de (France) van

July 2016

“The surrounding countryside and nearby town are gorgeous, everything Tuscany is known for. The villa, grounds and pool are beautiful. Sylvia is a friendly and helpful host. Having our own dinner on the patio was lovely. The provided breakfast is excellent. Rooms are well kept and nicely decorated.”

J
JEL from Fort Collins van United States

July 2016

“Cisza, piękne widoki”

f
fiolka dawid z bytom (Poland) van

August 2014

“Die Wohnungsanlage wird von jungen Leuten (bis 30) betreut. Wir wurden freundlich empfangen, gut informiert über die Anlage und die Umgebung. Wichtig waren die Tipps für Einkaufsmöglichkeiten in der Umgebung. ”

A
Altro van Germany

July 2014

“Très beau cadre et à proximité de Pise, Florence et Lucca. Piscine très agréable Bon petit déjeuner”

A
Anonyme van Belgium

August 2013

“Un magnifique endroit en haut d'une colline avec une magnifique vue sur la région. Bien situé entre Florence et Pise (env. 45 mn de route. Tres bon accueil et recommendation sur les choses a voir dans la région”

A
Anonyme van France

August 2013

“Maison ancienne rénovée avec goût, vue magnifique, propriétaires très gentils. ”

A
Anonyme van France