Details of guests reviews: Agriturismo in de buurt Trapani in Sicilia, Castellammare del golfo


7 Beoordelingen Accommodatie

  • 9.1

    beoordelingen, globale score

  • 9.1

    Match beschrijving

  • 9.1

    Comfort / Wellness

  • 8.6

    Waar voor je geld

  • 9.7

    Schoonmaak

  • 8.6

    Infrastructuur diensten

  • 9.4

    Eigenaar / personeel

De beoordelingen zijn ingevuld door gasten die in de accommodatie overnacht hebben

Alle gasten die deze accommodatie beoordeeld hebben, beschrijven hun persoonlijke ervaring, daarom vertegenwoordigen alle online geplaatste beoordelingen de waardering van de toeristen zelf en vormen in zijn geheel niet de mening van 4tourism srl.

Filtertype beoordelingen
Ouder stel (5)

Beoordelingen Gebruikers -

  • catherine (France)

  • September 2019

    “Wonderful place wonderful surrounding”

    9.3 Lees hier de complete beoordeling

    Excellent stay calm beauty of the place garden buildings swimming pool kindness of the owner and the staff hearty breakfast

    Noisy between 2 rooms

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    UITSTEKEND

    Comfort / Wellness

    GOED

    Waar voor je geld

    GOED

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    UITSTEKEND

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • VOLDOENDE

    Type reiziger / vakantie

    • OUDER STEL

    9.3

  • Rederstorff (France)

  • September 2019

    “Très bel environnement”

    8.4 Lees hier de complete beoordeling

    Très bel hôtel plein de charme situé au calme au milieu d'une belle végétation et bien fleuri. Chambre spacieuse. Nous avons pu profiter de la piscine. Nous y avons très bien mangé

    Seul point négatif, devoir réserver et choisir son repas du soir déjà le matin au petit déjeuner car lorsqu'on part en visite pour la journée on ne sait pas toujours à quelle heure on va rentrer ou si l'on découvre un endroit où l'on aimerait se restaurer le soir on est obligé de revenir à l'hôtel. Comme nous ne voulions pas être bloqué par ce problème, nous n'avons mangé qu'une seule fois à l'hôtel. Ce serait bien d'avoir la possibilité de réserver dans l'après-midi.rn

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    GOED

    Comfort / Wellness

    UITSTEKEND

    Waar voor je geld

    UITSTEKEND

    Schoonmaak

    GOED

    Infrastructuur diensten

    VOLDOENDE

    Eigenaar / personeel

    GOED

    Internetverbinding

    • ONVOLDOENDE

    Type reiziger / vakantie

    • OUDER STEL

    8.4

  • Jacky (France)

  • June 2019

    “Bel établissement mais difficile à trouver”

    8.7 Lees hier de complete beoordeling

    Gentillesse du personnel

    Vin de la maison de très mauvaise qualité

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    UITSTEKEND

    Comfort / Wellness

    UITSTEKEND

    Waar voor je geld

    VOLDOENDE

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    GOED

    Eigenaar / personeel

    GOED

    Internetverbinding

    • GEEN

    Type reiziger / vakantie

    • OUDER STEL

    8.7

  • Anonyme (France)

  • August 2018

    “Séjour agréable”

    9 Lees hier de complete beoordeling

    Personnel serviable Piscine Bonne restauration

    Pas de terrasse personnelle

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    GOED

    Comfort / Wellness

    GOED

    Waar voor je geld

    GOED

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    UITSTEKEND

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • VOLDOENDE

    Type reiziger / vakantie

    • OUDER STEL
    • ONTSPANNEND

    9

  • Van Beek Agnes from (Netherlands)

  • July 2018

    “Excellent stay, nearby beautiful nature, cities and place Castellemare. Nice staff, beautiful house, good food”

    9.7 Lees hier de complete beoordeling

    Nice staff, beautiful site, good food.

    Wifi did not connect

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    UITSTEKEND

    Comfort / Wellness

    UITSTEKEND

    Waar voor je geld

    UITSTEKEND

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    GOED

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • VOLDOENDE

    Type reiziger / vakantie

    • GEZIN MET OUDERE KINDEREN
    • CULTUREEL

    9.7

  • Edkins Chloe from (United Kingdom)

  • July 2018

    “What a fabulous fabulous hotel / agroturismo. For us staying with a 2 year old and a 5 year old it has been an absolutely perfect find. The venue is situated around a beautiful courtyard (ideal for coralling our kids) where our every need was thou”

    10 Lees hier de complete beoordeling

    Child friendly, hospitable, delicious food, amazing views, lovely pool

    Cant think of any

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    UITSTEKEND

    Comfort / Wellness

    UITSTEKEND

    Waar voor je geld

    UITSTEKEND

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    UITSTEKEND

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • UITSTEKEND

    Type reiziger / vakantie

    • JONG GEZIN
    • ANDERS

    10

  • Anonyme (France)

  • May 2018

    “”

    8.7 Lees hier de complete beoordeling

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    GOED

    Comfort / Wellness

    GOED

    Waar voor je geld

    GOED

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    GOED

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • VOLDOENDE

    Type reiziger / vakantie

    • OUDER STEL
    • CULTUREEL

    8.7

(7)
9.1

September 2019

“Excellent stay calm beauty of the place garden buildings swimming pool kindness of the owner and the staff hearty breakfast”

c
catherine van France

September 2019

“Très bel hôtel plein de charme situé au calme au milieu d'une belle végétation et bien fleuri. Chambre spacieuse. Nous avons pu profiter de la piscine. Nous y avons très bien mangé”

R
Rederstorff van France

June 2019

“Gentillesse du personnel”

J
Jacky van France

August 2018

“Personnel serviable Piscine Bonne restauration”

A
Anonyme van France

July 2018

“Nice staff, beautiful site, good food.”

V
Van Beek Agnes from van Netherlands

July 2018

“Child friendly, hospitable, delicious food, amazing views, lovely pool ”

E
Edkins Chloe from van United Kingdom