Details of guests reviews: Agriturismo in de buurt Siena in Toscana, Radicofani


Hoeve
Onmiddellijke Boeking
  24 Aantal Bedden

7 Beoordelingen Accommodatie

9

Average review score

  • 8.9
    Match beschrijving
  • 8.9
    Comfort / Wellness
  • 8.9
    Waar voor je geld
  • 9.7
    Schoonmaak
  • 8.3
    Infrastructuur diensten
  • 9.4
    Eigenaar / personeel

De beoordelingen zijn ingevuld door gasten die in de accommodatie overnacht hebben

Alle gasten die deze accommodatie beoordeeld hebben, beschrijven hun persoonlijke ervaring, daarom vertegenwoordigen alle online geplaatste beoordelingen de waardering van de toeristen zelf en vormen in zijn geheel niet de mening van 4tourism srl.

Filtertype beoordelingen
Jong gezin (2)
Gezin met oudere kinderen (4)

Beoordelingen Gebruikers -

  • Julian Waldo (United States)

  • June 2023

    “Comfortable farm makes great base to explore area”

    10 Lees hier de complete beoordeling

    Rooms are clean and nice. Though unheated, pool was enjoyable and refreshing. Property is tidy and well maintained. Quick drive to Radicofani for dinner, which we loved as a beautiful, completely untouristed hill town. Very close to nearby natural hot springs, too!

    Pool could have used a quick sweep on the surface to get rid of leaves and such. And it would have been great to get more of a sense of what products the farm produces. The hosts mostly kept to themselves, so we didn’t get much insight into the agri- side of the agriturismo. To be fair, our lack of Italian language ability could have contributed to this. In any case, as a reasonable, central accommodation to explore the Val d’Orcia, the property was very pleasant.

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    UITSTEKEND

    Comfort / Wellness

    UITSTEKEND

    Waar voor je geld

    UITSTEKEND

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    UITSTEKEND

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • UITSTEKEND

    Type reiziger / vakantie

    • JONG GEZIN

    10

  • Anne (Belgium)

  • August 2022

    “Well-run real agriturismo”

    9.1 Lees hier de complete beoordeling

    Welcome to an old farmhouse and its adjacent buildings nicely renovated into flats with all comfort. Lovely large swimmingpool. This is very well-run, spotless clean and suits perfectly the ones looking for quietness. The owner and his family are doing an amazing job.

    The internet connection can be bettered. Next village is 5kms (Radicofani). When all the surrounding trees are fully grown the motorway is going to disappear from sight and hear which is nowadays already not a problem inside and a small annoyance when next to swimmingpool .

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    UITSTEKEND

    Comfort / Wellness

    UITSTEKEND

    Waar voor je geld

    GOED

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    VOLDOENDE

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • ONVOLDOENDE

    Type reiziger / vakantie

    • GEZIN MET OUDERE KINDEREN

    9.1

  • Famille Moss-Bowpitt (Belgium)

  • July 2022

    “Excellent accueil, très agréable piscine et environnement, bien placé pour découvrir la région”

    9 Lees hier de complete beoordeling

    L'accueil très chaleureux et extrêmement serviable, la grande propreté, le confort des lits, la cuisine proposée, la piscine, la gentillesse et la Toscane. Avec des enfants on se sent très à l'aise, ils peuvent jouer librement, et aucun problème avec notre chienne non plus, qui a pu se balader et se baigner dans la rivière voisine tous les jours. La randonnée jusqu'à Radicofani en suivant un bout de la via Francigena vaut également la peine, avec des cafés très agréables à l'arrivée pour récompense.

    Certains points peuvent toujours être améliorés mais vu le rapport (grande) qualité/prix, nous n'avons pas grand chose à redire.

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    GOED

    Comfort / Wellness

    GOED

    Waar voor je geld

    UITSTEKEND

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    GOED

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • VOLDOENDE

    Type reiziger / vakantie

    • GEZIN MET OUDERE KINDEREN

    9

  • Jean-Marc (France)

  • July 2022

    “Bel endroit bien aménagé, chambres spacieuses, piscine très agréable, localisation parfaite pour visiter le Val d’Orcia”

    8.3 Lees hier de complete beoordeling

    Lieu très agréable Piscine parfaite

    Manque d’ustensiles dans la cuisine Manque de ventilateurs en cas de forte chaleur

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    GOED

    Comfort / Wellness

    GOED

    Waar voor je geld

    GOED

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    GOED

    Eigenaar / personeel

    GOED

    Internetverbinding

    • VOLDOENDE

    Type reiziger / vakantie

    • GEZIN MET OUDERE KINDEREN

    8.3

  • Anonyme (France)

  • September 2018

    “”

    8 Lees hier de complete beoordeling

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    GOED

    Comfort / Wellness

    GOED

    Waar voor je geld

    GOED

    Schoonmaak

    GOED

    Infrastructuur diensten

    GOED

    Eigenaar / personeel

    GOED

    Internetverbinding

    • VOLDOENDE

    Type reiziger / vakantie

    • OUDER STEL
    • ECOTOERISME

    8

  • Anonyme (France)

  • August 2017

    “Ce fut un séjour très agréable.”

    10 Lees hier de complete beoordeling

    L'ambiance. Le logement. La piscine.

    Juste les mouches trop nombreuses.

    Allez y c'est vraiment très bien.

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    UITSTEKEND

    Comfort / Wellness

    UITSTEKEND

    Waar voor je geld

    UITSTEKEND

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    UITSTEKEND

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • NIET GEBRUIKT

    Type reiziger / vakantie

    • GEZIN MET OUDERE KINDEREN
    • ONTSPANNEND

    10

  • Fred B. (France)

  • July 2017

    “Un gîte accueillant”

    8.7 Lees hier de complete beoordeling

    Les propriétaires très gentils La vue La piscine

    Beaucoup de mouches et d'abeilles

    Les produits proposés dans ce gîte (vin, fromage, charcuterie,...) sont excellents !

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    GOED

    Comfort / Wellness

    GOED

    Waar voor je geld

    GOED

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    GOED

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • VOLDOENDE

    Type reiziger / vakantie

    • JONG GEZIN
    • ONTSPANNEND

    8.7

(7)
9

June 2023

“Rooms are clean and nice. Though unheated, pool was enjoyable and refreshing. Property is tidy and well maintained. Quick drive to Radicofani for dinner, which we loved as a beautiful, completely untouristed hill town. Very close to nearby natural hot springs, too!”

J
Julian Waldo van United States

August 2022

“Welcome to an old farmhouse and its adjacent buildings nicely renovated into flats with all comfort. Lovely large swimmingpool. This is very well-run, spotless clean and suits perfectly the ones looking for quietness. The owner and his family are doing an amazing job.”

A
Anne van Belgium

July 2022

“L'accueil très chaleureux et extrêmement serviable, la grande propreté, le confort des lits, la cuisine proposée, la piscine, la gentillesse et la Toscane. Avec des enfants on se sent très à l'aise, ils peuvent jouer librement, et aucun problème avec notre chienne non plus, qui a pu se balader et se baigner dans la rivière voisine tous les jours. La randonnée jusqu'à Radicofani en suivant un bout de la via Francigena vaut également la peine, avec des cafés très agréables à l'arrivée pour récompense.”

F
Famille Moss-Bowpitt van Belgium

July 2022

“Lieu très agréable Piscine parfaite”

J
Jean-Marc van France

August 2017

“L'ambiance. Le logement. La piscine. ”

A
Anonyme van France

July 2017

“Les propriétaires très gentils La vue La piscine”

F
Fred B. van France