Details of guests reviews: Appartamenti in Agriturismo in de buurt Siena in Toscana, San Gimignano


Hoeve-appartement
Onmiddellijke boeking
San Gimignano 2345 sluit zich aan bij het aanbod 'Boek met rust' Meer informatie

12 Beoordelingen Accommodatie

  • 8.2

    beoordelingen, globale score

  • 8.7

    Match beschrijving

  • 8

    Comfort / Wellness

  • 8

    Waar voor je geld

  • 8.2

    Schoonmaak

  • 8.5

    Infrastructuur diensten

  • 8

    Eigenaar / personeel

De beoordelingen zijn ingevuld door gasten die in de accommodatie overnacht hebben

Alle gasten die deze accommodatie beoordeeld hebben, beschrijven hun persoonlijke ervaring, daarom vertegenwoordigen alle online geplaatste beoordelingen de waardering van de toeristen zelf en vormen in zijn geheel niet de mening van 4tourism srl.

Filtertype beoordelingen
Jong stel (2)
Jong gezin (3)
Ouder stel (3)
Groep mensen (2)

Beoordelingen Gebruikers -

  • PATRICK CHEVILLOT de (France)

  • August 2018

    “Très beau cadre”

    7.3 Lees hier de complete beoordeling

    très bel emplacement, personnel à la réception très gentil, Extérieurs agréables et bien entretenu (piscine, pelouses, plantations, fleuts

    chemin d'accès en terre Décoration de la petite maison (n°12) peut-être à revoir

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    VOLDOENDE

    Comfort / Wellness

    VOLDOENDE

    Waar voor je geld

    GOED

    Schoonmaak

    GOED

    Infrastructuur diensten

    GOED

    Eigenaar / personeel

    GOED

    Internetverbinding

    • NIET GEBRUIKT

    Type reiziger / vakantie

    • OUDER STEL
    • CULTUREEL

    Commentaar van de Eigenaar

    Commentaar van de Eigenaar  Dear Patrick Chevillot, we are so glad you enjoyed your stay here! Thank you for your review, your comment and for your helpful suggestions. We hope to meet you again. Best wishes from Tuscany

    7.3

  • PENEDOS PENEDOS de (France)

  • August 2018

    “Superbe”

    10 Lees hier de complete beoordeling

    Tout. C était magnifique.

    Peut être l accès wifi mais bon pas besoin de ça quand on y est.

    Prendre le petit déjeuner qui est très varié et profiter de la psicine et de la vue ainsi que de l environnement.

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    UITSTEKEND

    Comfort / Wellness

    UITSTEKEND

    Waar voor je geld

    UITSTEKEND

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    UITSTEKEND

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • VOLDOENDE

    Type reiziger / vakantie

    • VRIJGEZELLEN
    • GEZOND

    Commentaar van de Eigenaar

    Commentaar van de Eigenaar  Dear Mrs. Penedos,thank you so much for your beautiful review, we hope you’ll come back to visit us again! Greetings from Tuscany

    10

  • Anonyme (France)

  • August 2018

    “”

    8.3 Lees hier de complete beoordeling

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    GOED

    Comfort / Wellness

    GOED

    Waar voor je geld

    GOED

    Schoonmaak

    GOED

    Infrastructuur diensten

    UITSTEKEND

    Eigenaar / personeel

    GOED

    Internetverbinding

    • VOLDOENDE

    Type reiziger / vakantie

    • JONG GEZIN
    • ONTSPANNEND

    Commentaar van de Eigenaar

    Commentaar van de Eigenaar  Dear guests, thank you so much for your review, it was a pleasure having you as our guests! Warm greetings from Tuscany

    8.3

  • Mu00c9LANIE GIRAUD de (France)

  • August 2018

    “Maison d’hôte avec beaucoup de charme. Contact avec le propriétaire avant notre séjour afin de nous donner les indications pour venir très apprécié”

    8.9 Lees hier de complete beoordeling

    Extérieur magnifique avec une vue imprenable sur San Gimignano / piscine agréable / maison confortable / petit déjeuner agréable / soirée spéciale pizza très appréciée au bord de la piscine

    Dommage que le propriétaire ne parle pas un mot anglais / ne taxe de séjour n’est pas indiqué sur le site attention aux surprises

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    UITSTEKEND

    Comfort / Wellness

    UITSTEKEND

    Waar voor je geld

    GOED

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    UITSTEKEND

    Eigenaar / personeel

    VOLDOENDE

    Internetverbinding

    • GEEN

    Type reiziger / vakantie

    • GROEP MENSEN
    • CULTUREEL

    Commentaar van de Eigenaar

    Commentaar van de Eigenaar  Dear Melanie Giraud, thank you for your review and your comment. We are happy that you liked our complex! Warm greetings from Tuscany

    8.9

  • Álvaro (Spain)

  • July 2018

    “Preciosa estancia en la Toscana”

    8.6 Lees hier de complete beoordeling

    La ubicación cerca de San Gimignano y Volterra. Las vistas desde la terraza del apartamento y sobre todo la magnífica piscina.

    Nada

    Sitio ideal para relajarse en la piscina viendo la Toscana y San Gimignano.

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    GOED

    Comfort / Wellness

    GOED

    Waar voor je geld

    GOED

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    UITSTEKEND

    Eigenaar / personeel

    GOED

    Internetverbinding

    • VOLDOENDE

    Type reiziger / vakantie

    • JONG GEZIN
    • ONTSPANNEND

    Commentaar van de Eigenaar

    Commentaar van de Eigenaar  Dear Álvaro,¡Muchas gracias por su comentario y sus comentarios! We are glad you enjoyed your stay here, it was a pleasure to have you as our guests. Best wishes from Tuscany!

    8.6

  • Andru00e9 Rueher de (France)

  • June 2018

    “Site superbe, calme, un peu difficile d’accès.confort un peu vieillot. Manque d’entretien.”

    6.7 Lees hier de complete beoordeling

    Site, paysage calme

    Manque d’entretien du logement

    .a recommander si pas trop exigeant sur l’équipement. Manque une lave-vaisselle. Dalle de bain à refaire. Superbe piscine. Ne pas craindre la poussière pour les voitures et avoir lhabitude des petite S chemins de montagne.

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    GOED

    Comfort / Wellness

    VOLDOENDE

    Waar voor je geld

    VOLDOENDE

    Schoonmaak

    VOLDOENDE

    Infrastructuur diensten

    VOLDOENDE

    Eigenaar / personeel

    GOED

    Internetverbinding

    • VOLDOENDE

    Type reiziger / vakantie

    • OUDER STEL
    • CULTUREEL

    Commentaar van de Eigenaar

    Commentaar van de Eigenaar  Dear Andru Rueher, thank you for your review and your feedback about the equipment. We hope to may welcome you again as our guests! Greetings from Tuscany

    6.7

  • Isabelle HARDY de (France)

  • April 2018

    “l'appartement correspondait au descriptif sauf en ce qui concerne l'acces. Les routes y menant était particulièrement étroite. Mais arrivés sur place on ne peut être que séduits par la beauté qui s'étale partout ou le regard peut se poser.”

    6.3 Lees hier de complete beoordeling

    beauté des paysages . aspect privatif de l'appartement avec possibilité de se détendre au diner à l'extérieur pour nous l'aspect très positif était également l'accueil fait à notre animal qui a pu ainsi nous accompagner dans de très bonnes conditions pour lui la beauté des plantations et l'entretien des espaces verts bravo à Franco!

    l'accès qui nous a surpris et amenés à prendre la décision de ne pas rentrer de nuit l'absence quasiment de contacts avec les personnes qui nous louent l'absence de certains équipement: cafetière, toaster, lave vaisselle mais cela était indiqué dans le descriptif

    profitez profitez......

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    GOED

    Comfort / Wellness

    VOLDOENDE

    Waar voor je geld

    VOLDOENDE

    Schoonmaak

    VOLDOENDE

    Infrastructuur diensten

    VOLDOENDE

    Eigenaar / personeel

    VOLDOENDE

    Internetverbinding

    • VOLDOENDE

    Type reiziger / vakantie

    • GEZIN MET OUDERE KINDEREN
    • CULTUREEL

    Commentaar van de Eigenaar

    Commentaar van de Eigenaar  Dear Isabelle Hardy, thank you for your review and your comment,it was a pleasure having you as our guests!With special greetings from Franco :-)

    6.3

  • Jackie from leicester (United Kingdom)

  • March 2018

    “Overall a nice holiday ”

    5.4 Lees hier de complete beoordeling

    The location and staff were great lovely views over the surrounding areas

    The cleanliness and quality of fit out and equipment in the accommodation was poor

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    VOLDOENDE

    Comfort / Wellness

    MIDDELMATIG

    Waar voor je geld

    VOLDOENDE

    Schoonmaak

    ONVOLDOENDE

    Infrastructuur diensten

    VOLDOENDE

    Eigenaar / personeel

    GOED

    Internetverbinding

    • VOLDOENDE

    Type reiziger / vakantie

    • JONG GEZIN
    • ONTSPANNEND

    Commentaar van de Eigenaar

    Commentaar van de Eigenaar  Dear Jackie, thank you for your review, we are glad you enjoyed your stay here! We apologize for the inconveniences regarding the equipment in the villa. In the meantime, the oven and the dishwasher have been replaced. Thank you for your feedback on the cleaning, we will communicate your comments to our cleaning staff, this will certainly help us improve.Best wishes from Tuscany!

    5.4

  • McMullan from Søborg (Denmark)

  • July 2010

    “Relaxing location located close to fascinating medieval towns.”

    9 Lees hier de complete beoordeling

    Very relaxing place to stay. Swimming pool surrounded by olive trees and fantastic view to San Gimignano was great. Large farmhouse was perfect for two families with 4 children.

    In July with temperatures around 35 degrees C we could have used some fans in the house.

    Visit San Gimignano in the evening and taste Italians best ice cream.

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    UITSTEKEND

    Comfort / Wellness

    UITSTEKEND

    Waar voor je geld

    GOED

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    GOED

    Eigenaar / personeel

    GOED

    Internetverbinding

    • NIET GEBRUIKT

    Type reiziger / vakantie

    • GROEP MENSEN
    • ONTSPANNEND

    9

  • Catherine, Portland, Oregon (United States)

  • June 2010

    “Relaxing, romantic and peaceful”

    10 Lees hier de complete beoordeling

    What a beautiful setting for relaxing and exploring the Tuscan countryside! The view of San Gimignano in the distance is wonderful, the pool is gorgeous.

    The narrow winding road to access the property took some getting used to - but is pretty typical of many places, we understand! And we did not have a cell phone with us and were hampered by the fact that no phone was available most of the day - the office is only staffed a couple of hours in the afternoon.

    Take time to cook in your apartment and enjoy the peace and quiet of eating on these beautiful grounds.

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    UITSTEKEND

    Comfort / Wellness

    UITSTEKEND

    Waar voor je geld

    UITSTEKEND

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    UITSTEKEND

    Eigenaar / personeel

    UITSTEKEND

    Internetverbinding

    • NIET GEBRUIKT

    Type reiziger / vakantie

    • JONG STEL
    • ROMANTISCH

    10

  • Anonymous (Canada)

  • September 2008

    “”

    9.6 Lees hier de complete beoordeling

    Toegewezen punten

    Beoordeling

    Onvoldoende

    Middelmatig

    Voldoende

    Goed

    Uitstekend

    Match beschrijving

    Comfort / Wellness

    Waar voor je geld

    Schoonmaak

    Infrastructuur diensten

    Eigenaar / personeel

    Beoordeling

    Match beschrijving

    UITSTEKEND

    Comfort / Wellness

    UITSTEKEND

    Waar voor je geld

    UITSTEKEND

    Schoonmaak

    UITSTEKEND

    Infrastructuur diensten

    UITSTEKEND

    Eigenaar / personeel

    GOED

    Internetverbinding

    • NIET GEBRUIKT

    Type reiziger / vakantie

    • JONG STEL
    • ROMANTISCH

    9.6

(12)
8.2

August 2018

“Tout. C était magnifique.”

P
PENEDOS PENEDOS de van France

August 2018

“Extérieur magnifique avec une vue imprenable sur San Gimignano / piscine agréable / maison confortable / petit déjeuner agréable / soirée spéciale pizza très appréciée au bord de la piscine ”

M
Mu00c9LANIE GIRAUD de van France

July 2018

“La ubicación cerca de San Gimignano y Volterra. Las vistas desde la terraza del apartamento y sobre todo la magnífica piscina.”

Á
Álvaro van Spain

July 2010

“Very relaxing place to stay. Swimming pool surrounded by olive trees and fantastic view to San Gimignano was great. Large farmhouse was perfect for two families with 4 children. ”

M
McMullan from Søborg (Denmark) van

June 2010

“What a beautiful setting for relaxing and exploring the Tuscan countryside! The view of San Gimignano in the distance is wonderful, the pool is gorgeous.”

C
Catherine, Portland, Oregon van United States